Websitecreatie

Websites in alle vormen en maten

Een website kun je in alle vormen en maten vinden. Het is belangrijk om een goede website te hebben waar jouw doelgroep makkelijk doorheen navigeert. Eentje die er goed uitziet, maar ook qua techniek  geoptimaliseerd is zodat jouw website goed te vinden is.  En: jouw aanbod moet duidelijk weergegeven worden. De website dient een goed beeld te geven van hetgeen je te bieden hebt. 

Wij zijn continu bezig met het analyseren, doorontwikkelen en verbeteren van de perfecte website. Profiteer hiervan en laat jouw website door ons bouwen. 

Onze websites zijn makkelijk te navigeren, innovatief en doeltreffend. Goed technisch ontwikkeld en gericht op conversie.

Wil jij ook een website die omzet oplevert? 

Wij maken websites in WordPress, Webflow en Shopify. Kies ervoor om zelf de website up-to-date te houden of laat ons dat doen. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van sites die door Winkelstrategie gemaakt zijn.

Waarom een goede website belangrijk is

Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Op jouw website krijgt de bezoeker een goed beeld van hoe jouw bedrijf eruit ziet, wat jouw aanbod is, waar het ligt en prikkel je jouw doelgroep  om van jouw producten en diensten gebruik te maken. Wij maken optimaal ingerichte websites en webshops voor o.a. winkels, horeca en winkelgebieden.

Uitstraling

De website die wij bouwen geven we een passende uitstraling. Helemaal op jou afgestemd. Herkenbaar, snel werkend en overzichtelijk.

Up-to-date

Het internet staat nooit stil en jouw website ook niet. Met een onderhoudspakket zorgen we voor regelmatige backups en voeren we updates door.

Mobiel vriendelijk

Het meerendeel van jouw websitebezoekers bekijken de website op hun mobiele telefoon. Wij zorgen ervoor dat jouw website er goed uitziet op de mobiele telefoon.

Goed vindbaar

Door onze jarenlange ervaring weten we wat we moeten doen om jouw website makkelijk vindbaar te maken. Doordat je in zoekmachines als Google en Bing makkelijk te vinden bent zul je meer bezoekers krijgen op jouw website.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.