Dit is wat wij doen

Onze diensten

Wij zijn jouw marketingpartner. Wij denken mee en wij voeren uit. Samen behalen we het gewenste resultaat. Je kunt ons voor elk vraagstuk benaderen. Wij stellen voor iedere klant een pakket op maat samen. Lees hier met welke oplossingen wij jou succesvol kunnen helpen.

Trainingen & Workshops

Wij helpen veel ondernemers met hun marketing maar zien  dat er ook ondernemers zijn die zelf aan de slag willen gaan met hun (online) marketing.

Wij geven je de juiste kennis en tools om zelf online succesvol te zijn.

Wij geven sinds 2019 trainingen en workshops op gebied van onze expertises.

Als voorbeeld…. De online wereld veranderd zo snel. Waar eerst Facebook helemaal hot was, is dit meer naar Instagram verschoven. Hoe ga je hier mee om? Wat zijn de Do’s & Dont’s op dit platform en hoe maak je het effectief voor jouw onderneming? Wij laten het je zien tijdens onze trainingen en workshops.

Websitecreatie

Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Op jouw website krijgt jouw doelgroep een goed beeld van hoe jouw bedrijf eruit ziet, wat jouw aanbod is, waar het ligt en prikkel je jouw doelgroep  om van jouw producten en diensten gebruik te maken. Wij maken optimaal ingerichte websites en webshops voor o.a. winkels, horeca en winkelgebieden.

Videografie & fotografie

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. En dit is echt zo…. Onze professionele fotografen en videografen zorgen voor mooie beelden. Wij weten welke content goed werkt en jouw doelgroep aanspreekt.

Kies voor een eenmalige shoot of neem een abonnement zodat je altijd over nieuwe, actuele content beschikt. 

Social media

Het is belangrijk om goed zichtbaar te zijn op Social Media. Laat jouw social mediakanalen door ons beheren om optimale resultaten te behalen. Of het nou gaat om Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn, YouTube of Twitter, wij zorgen dat je goed zichtbaar wordt en dat nieuwe klanten jou online vinden.  

E-mail & automation

Ontdek de kracht van e-mailmarketing. Het is een perfect middel om snel in contact te komen met jouw klanten en prospects. Maar om spammen te voorkomen dient e-mailmarketing goed ingesteld te worden. Alleen dan is het effectief. Laat het inregelen door onze experts. Geheel volgens de AVG wetgeving. 

Online adverteren

Wij weten als geen ander hoe je succesvol online kunt adverteren. Wij brengen je in beeld bij jouw doelgroep en zorgen voor een maximale exposure.

Online adverteren biedt voordelen die traditionele advertentiemethoden niet kunnen evenaren. Door de gerichte benadering, meetbare resultaten en flexibiliteit kan online adverteren een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van jouw bedrijf.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.